0040761080206

Despre noi

Ai ajuns, în sfârşit! Ne bucurăm să te întâmpinăm în lumea Marten City Lodge, locul de unde nu se pleacă fără o amintire deosebită. Pentru că vorbim de o idee născută şi crescută în familie, acolo unde se scriu cele mai frumoase poveşti, spaţiile de cazare pe care vi le oferim au fost concepute într-un mod deosebit. Un ochi aruncat peste prezentările apartamentelor şi garsonierelor pe care le punem la dispoziţie va clarifica măcar un lucru: dacă Marten City Lodge e povestea noastră, fiecare imobil reprezintă câte un capitol distinct şi special al acesteia.

Poziţionat în vecinătatea Academiei de Studii Economice (ASE), Book Studio te îmbrăţişează cu mirosul cărţilor şi energia acestora, în timp ce Park Studio te îmbie cu atmosfera verde, plină de viaţă, dar şi cu aerul proaspăt al Cişmigiului din apropiere. Pe Calea Victoriei, vis-a-vis de Muzeul Colecţiilor de Artă, te aşteaptă Art Studio, unde, chiar dacă vii neînsoţit, nu vei fi singur, pentru că îl vei avea pe Picasso în preajmă.

Dacă lumea Bucureştiului vechi nu este ceea ce îţi doreşti, trebuie să ştii că experienţa pe care Marten City Lodge o pune la dispoziţie este mult mai amplă. În vecinătatea Casei Poporului, luxurianta construcţie pe care Ceauşescu a lăsat-o istoriei, Luxury Apartment îşi deschide uşa pentru a te primi într-un cadru al cărui atribut principal este modernul. Vrei să ai parte de un decor fastuos, care în acelaşi timp de face să te simţi ca în propria casă? Alege-l! E ocupat? Incity Apartment e alternativa perfectă, pentru că, la aceleaşi standarde, îţi oferă în schimb tumultul vieţii de oraş şi de la panorama etajului 14 unde este plasat poţi simţi exact cum se trăieşte viaţa în aglomeratul Bucureşti.

0040761080206
Rezerva telefonic >
0040761080206

Completarea acestui formular nu reprezinta, in sine, o rezervare. Pentru confirmare veti fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri in cel mai scurt timp.
Va multumim pentru interes si va asteptam la noi.